martes, 8 de diciembre de 2009

Resum Conclusions 1a. Sessió x Etapes

Després de les primeres reunions per etapes, aquí us deixo un breu resum de les conclusions a les q vam arribar durant les mateixes:

•Entrenar per a la competició = reproduir accions d’un partit (cal buscar la màxima semblança amb la INTENSITAT d'un partit / i caldria respectar el reglament quan plantegem situacions o activitats, per exemple en l'inici de les jugades)
•Importància de l’entrenament del porter. Cal aprofitar els recursos q tenim (entrenador de porters i 2n.entrenador) Es poden realitzar activitats de treball del porter amb més jugadors i aixi aprofitem els recursos humans.
•Sobre la diferència de nivells dels jugadors…Hem d'aconseguir q tots els jugadors/es q avui tenim als nostres equips, al final de la temporada hagin millorat el seu nivell! L'objectiu és formar el màxim nombre de jugadors q siguin vàlids per a la propera temporada!
•Sobre la DISCIPLINA de l’equip… Tots som entrenadors del mateix club, hi ha unes normes comunes i cada entrenador i adjunts en són els responsables del comportament dels seus jugadors/es. Cal donar EXEMPLE!
•Cal aportar casos pràctics x resoldre conjuntament entre tots els entrenadors de l'etapa. Els diferents punts de vista ajuden a replantejar situacions i oferir-ne de noves als nostres jugadors
•Aniria bé crear un fitxer de recursos amb exercicis, jocs i activitats per a treballar els diferents conceptes. Si partim de la pròpia experiència i del propi material és més fàcil aconsellar sobre una o altra activitat per a un o altre tipus de treball.
•Es necessiten pautes x a les correccions dels exercicis (caldrà concretar quines pautes i per a quins exercicis)

També anem introduint en el blog, algunes preguntes q sorgeixen en el sí de les reunions amb una explicació més detallada. Les podeu mirar a la columna de la dreta, en l'apartat de "Preguntes i respostes"

No hay comentarios:

Publicar un comentario